TopKate Oy - Logo musta

Kattotyöt Suomussalmi

Kaikki kattotyöt saman katon alta

Toteutamme kaikki kattotyöt, kuten kattoremontit, kattotarkastukset, kattohuollot ja kattojen korjaukset kohteen kokoon katsomatta Suomussalmen ja koko Suomen alueelle. Meiltä myös kaikki kattoturvatuotteet.

Topkate Oy - Vesikattotyöt - Huopakattotyöt

Huopakattotyöt Suomussalmi

Huopakatto kestää säätä ja aikaa

Huopakatto on moderni ja suosittu vesikattoratkaisu, sillä se on pelti- ja tiilikattoihin verrattuna huomattavasti tiiviimpi, hiljaisempi ja turvallisempi ratkaisu. Huopakatto on ainoa virallinen ns. tiivissaumakatto. Huopakatto on hinta-laatusuhteeltaan loistava valinta, sillä se kestää Suomalaisia sää- ja lämpöolosuhteita hyvin huollettuna vuosikymmenien ajan. Sääolosuhteiden ääri-ilmiöiden selkeän lisääntymisen vuoksi katto kuuluu erityiseen riskipaikkaan kiinteistössä.

Katemateriaalina huopa taipuu haastaviinkin muotoihin ja se soveltuu kaikille kattokaltevuuksille. Huopa mahdollistaa toiveidesi mukaisen katon, niin maalle kuin kaupunkiin, perinteisellä tai modernilla ilmeellä. Annamme asentamillemme huopakatoille 10 vuoden materiaali- ja asennustakuun. Urakoimme Suomussalmen ja koko Suomen alueella.

Tutustu huopakattokohteisiimme Referenssit-sivulla.

Topkate Oy - Vesikattotyöt

Kattotyöt Suomussalmi

Laadukkaat kattotyöt
kaikille katetyypeille

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa vesikattoon liittyvissä töissä kattotarkastuskäynneistä kattohuoltoon ja korjaamiseen saakka. Urakoimme huopakattoja, sekä pelti- ja tiilikattojen pinnoituksia kaikille tahoille Suomussalmen ja koko Suomen alueella. Suoritamme kaikenkokoisia uudis- sekä saneerauskohteita.

Saat kauttamme kaikki rakentamiseen liittyvät pellitystyöt mittatilaustyöna ja tarvittaessa myös paikalleen asennettuna, kuten piippujen pellitykset, ikkunapellit, kynnyspellit, tippapellit sekä seinäpellitykset.

TopKate Oy - Liikemerkki musta

Kattotarkastus Suomussalmi

Kattotarkastus antaa tiedon katon kunnosta

Vesikatolle tehtävä perusteellinen kattotarkastus on hyvä tehdä vähintään kerran vuodessa, sillä eri sääolosuhteet rasittavat kattoa ja sen rakenteita eri tavoilla ympäri vuoden. Kattotarkastus kannattaa ajoittaa tehtäväksi esimerkiksi kevääseen tai alkukesään.

Tarkastus sisältää ilmaisen arvio- ja mittauskäynnin, missä kartoitetaan miten talven lumikuorma sekä jää ovat rasittaneet kattoa ja sen rakenteita. Tarkastuksen jälkeen asiakkaalle annetaan kirjallinen raportti vesikaton kunnosta. Asiakkaalle annetaan pyydettäessä myös tarjous raportissa mainittujen huolto- ja korjaustoimenpiteiden tai laajemman remontin toteuttamisesta. Vesikaton kunto kannattaa tarkistuttaa aina ammattilaisella.

TopKate Oy - Liikemerkki musta

Kattokorjaus ja kattohuolto Suomussalmi

Kattokorjaus on tärkeä osa kattohuoltotyötä

Katto tarvitsee kattohuollon lisäksi myös ajoittain erilaisia kattokorjaustöitä, joiden laajuus vaihtelee katon iästä, katemateriaalista ja rakennustavasta riippuen. Yleisimpiä katon korjaustöitä ovat vesikatteen vuotokohtien paikkaaminen, läpivientien saumojen tiivistäminen, kattorakenteen korjaaminen sekä vanhojen kattoturvatuotteiden uudelleen kiinnittäminen tai uusiin vaihtaminen. Myös vesikaton eristeet on syytä vaihtaa uusiin, jos ne ovat päässeet vaurioitumaan esimerkiksi huonon tuuletuksen tai kosteuden kertymisen takia.

Teemme kattokorjaukset ja kattohuollot huopakattojen lisäksi myös tiilikatoille ja peltikatoille. Meiltä myös lumenpudotukset kaikenlaisilta katoilta huolellisesti, turvallisesti ja vesikattoja vaurioittamatta!

TopKate Oy - Liikemerkki musta

Kattoremontti Suomussalmi

Katto­remontti on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu

Kattoremontti eli kattosaneeraus tarkoittaa katon pinnan ja rakenteiden osittaista tai täydellistä uusimista. Kattoremontti on tarpeen silloin, kun vanhan katon säilyttäminen ei enää ole mahdollista pelkillä korjaus- ja huoltotoimenpiteillä. Kattoremontti on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu, joka antaa suojaa talon rakenteille sekä talossa asuville. Kunnossa oleva katto on yksi terveen talon peruspilareista ja tärkeimmistä rakenteita, joten siitä täytyy pitää hyvää huolta.

Vesikatto on suurin kosteusvaurioiden aiheuttaja. Kun vesikatto ei ole pitävä, aiheutuu siitä välitön uhka kiinteistön yleiskunnolle. Pienikin vuoto voi aiheuttaa mittavat vauriot rakenteissa. Toimivan katon tulee täyttää kolme ominaisuutta: sen tulee olla vesitiivis, turvallinen ja tuuletuksen tulee toimia. Kattoremontin yhteydessä kattorakenteiden kunto tulee tarkastetuksi ja mahdolliset laho- ja piilovauriot paremmin havaituksi.

TopKate Oy - Liikemerkki musta

Katon muutostyöt Suomussalmi

Nosta talosi arvoa ja pidennä katon käyttöikää

Katon muutostyöt käsittävät mm. vesikatemateriaalin vaihtamisen sekä koko kattomallin muuttaminen toisenlaiseksi. Tänä päivänä yhä useampi talon omistaja haluaa vaihtaa vanhan ja äänekkään peltikaton tai tiilikaton moderniksi ja hiljaisemmaksi huopakatoksi.

Vanhan tasakaton muuttamisessa harjakatoksi on useita hyviä puolia, jolloin esimerkiksi katon yläpohjaan saadaan lisää tuuletus- ja lämpöeristetilaa. Katon muutostyöt parantavat asumismukavuutta, pidentää rakennuksen käyttöikää ja nostaa talon myyntiarvoa.

Topkate Oy - Kattotyöt

Kattoturva­tuotteet Suomussalmi

Määräysten mukaiset kattoturva­tuotteet

Ammattilaisen asentamilla kattoturvatuotteilla mahdollistetaan turvallinen katolle pääsy ja siellä tehtävät korjaus- sekä huoltotyöt jokaisena vuodenaikana. Kattoturvatuotteiden on tarkoitus suojella sinua ja muita ihmisiä sekä minimoida materiaalivahinkojen riskit. Kattoturvatuotteisiin kuuluu lumiesteet, seinä- ja lapetikkaat, kattosillat ja niiden turvajärjestelmät sekä kattoturvapollarit. Asennamme kaikki kattoturvatuotteet määräysten mukaisesti.

Topkate Oy - Kotitalousvähennys Vero

Kotitalous­vähennys yksityis­asiakkaille

Muista hyödyntää verotusetu
kotitalous­vähennyksellä

Tiesithän, että kaikki tarjoamamme palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kotitalousvähennystä voit hyödyntää omakotitalon, kuin myös loma-asuntosi kohdalla oli kyseessä sitten pieni korjaus- tai huoltotyö, lumien pudotus katolta tai sitten kokonaisvaltaisempi remontti.