Rakentamispalvelut

Rakentamis­palvelut lattiasta kattoon

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti sekä sisä- että ulkoremonteissa. Kauttamme on saatavilla myös kosteusmittauspalvelu.

Topkate Oy - Rakentamispalvelut

Rakentamispalvelut

Rakentamispalvelut lattiaremontista vesikaton rakentamiseen

Talon julkisivu ja sen sisätilat tarvitsevat ajoittain huolto- ja korjaustyötä, joita ovat esimerkiksi kaikki maalaustyöt, tapetoinnit, lattia-asennukset, materiaalien muutostyöt, väliseinien purut – korjaukset ja uusien rakentamiset sekä paneloinnit niin ulko- kuin myös sisätiloihin. Talon julkisivua voidaan myös ehostaa esimerkiksi uuden terassin ja aidan rakentamisella tai vanhojen uusimisella.

TopKate Oy - Sivuston kuvake

Kosteusmittaus

Pinta- ja rakennemittaukset
kaikille materiaaleille

Kosteusmittaus on hyvä tehdä silloin, kun kohteessa on sattunut esimerkiksi kattovuoto, vesivahinko, huoneilman laatu on huonontunut merkittävästi tai epäillään kohteen rakenteisiin ajan kanssa kertynyttä kosteusvauriota. Hoitamatta jäänyt kosteusvaurio voi heikentää talon rakenteita, edistää korroosiota ja lahovaurioitumista sekä kasvattaa hengitykselle haitallisia homeitiötä. Kosteusmittaus voidaan toteuttaa tarvittaessa pintamittauksena, jolloin kohteen pintoja ei tarvitse purkaa. Koulutetun homekoiran avulla kohteen alkukartoitus ja sisäilmatarkastus onnistuu myös ilman kosteusmittauslaitetta.

TopKate Oy - Sivuston kuvake

Vesieristystyöt

Suojaa rakenteet kosteudelta

Vesieristystyön tarkoituksena on tehdä eristettävästä kohteesta vesitiivis. Teemme mm. sokkelineristykset, parvekkeiden eristykset sekä pihakaivojen kansien eristykset. Ota yhteyttä ja kysy tarjous vesieristystyöstä!