TopKate Oy - Logo musta

Rakentamispalvelut

Laadukasta rakentamista - Kestäviä ratkaisuja

Meillä on kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, joka takaa työn laadun ja luotettavuuden, olipa kyseessä uudisrakentaminen, korjausrakentaminen, remontointi tai pienempi rakennusprojekti.

Topkate Oy - Rakentamispalvelut

Rakentamis­palvelut

Rakentamis­palvelut lattia­remontista
vesikaton rakentamiseen

Talon julkisivu ja sen sisätilat tarvitsevat ajoittain huolto- ja korjaustyötä, joita ovat esimerkiksi kaikki maalaustyöt, tapetoinnit, lattia-asennukset, materiaalien muutostyöt, väliseinien purut – korjaukset ja uusien rakentamiset sekä paneloinnit niin ulko- kuin myös sisätiloihin. Talon julkisivua voidaan myös ehostaa esimerkiksi uuden terassin ja aidan rakentamisella tai vanhojen uusimisella.

TopKate Oy - Sivuston kuvake

Kosteusmittaus

Pinta- ja rakenne­mittaukset
kaikille materiaaleille

Kosteusmittaus on hyvä tehdä silloin, kun kohteessa on sattunut esimerkiksi kattovuoto, vesivahinko, huoneilman laatu on huonontunut merkittävästi tai epäillään kohteen rakenteisiin ajan kanssa kertynyttä kosteusvauriota. Hoitamatta jäänyt kosteusvaurio voi heikentää talon rakenteita, edistää korroosiota ja lahovaurioitumista sekä kasvattaa hengitykselle haitallisia homeitiötä. Kosteusmittaus voidaan toteuttaa tarvittaessa pintamittauksena, jolloin kohteen pintoja ei tarvitse purkaa. Koulutetun homekoiran avulla kohteen alkukartoitus ja sisäilmatarkastus onnistuu myös ilman kosteusmittauslaitetta.

TopKate Oy - Sivuston kuvake

Vesieristystyöt

Suojaa rakenteet kosteudelta

Vesieristystyön tarkoituksena on tehdä eristettävästä kohteesta vesitiivis. Teemme mm. sokkelineristykset, parvekkeiden eristykset sekä pihakaivojen kansien eristykset. Ota yhteyttä ja kysy tarjous vesieristystyöstä!